Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete na film Flashdance, kde byla v hlavní roli tanečnice Alex v podání herečky Jennifer Beals? V dobách největší slávy filmu z ní byli muži hotoví a zvláště ulítávali na jejích božských nohou. Pro kalendář Proměny ji ztvárnila herečka Klára Issová (44) a ty její nožky nejsou o nic horší.

Jak to, aby byla na její dolní končetiny radost pohledět, dělá? "Cvičím jógu. Takže jsou to jógové nohy, ale už jsem se s nimi tak trošku i narodila," smála se Klára, která překvapivě mívala ze své postavy komplexy. "Trochu dlouho mi trvalo, než abych řekla, že mám super nohy, protože známe ty modelky. Ale když už člověk přijme, s čím se narodil, tak je to v pohodě," míní.

Flashdance je filmem o tanci, i Klára k němu má vztah. "V seriálu První krok jsem hrála učitelku baletu a jako koníčka jsem měla jeden čas salsu, chodila jsem na ni dva roky. A občas si zatančím i doma, že se tancem zahřeju a pak jdu cvičit tu jógu. Tanec mě baví, ráda jsem chodila i do tanečních, i na konzervatoři jsme měli různé druhy tance," vypočítala.

Kláru Issovou momentálně žádný taneční výkon nečeká, ale o práci nemá nouzi. "Začínám točit seriál kapitán Exner pro televizi Prima a pak pro americký televizní kanál Fox seriál Einstein, kde budu hrát Marii Curie-Sklodowskou," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám