Hlavní obsah
Článek

Rozhodně nepatří do sorty známých osobností, které vymetají jeden večírek za druhým, na křtu charitativního kalendáře Leporelo – Děti dětem 2017, věnovaného dětem s poruchou metabolismu, ale Klára Issová (44) chybět nechtěla. Herečka s laníma očima se stala společně s moderátorkou Lejlou Abbasovou a fotografkou Lenkou Hatašovu kmotrou dílka, které má na svědomí herečka Andrea Růžičková (39) (za svobodna Kerestešová).

„Moc ráda jsem se stala jednou z kmotřiček tohoto nápaditého kalendáře, který upozorňuje na nemoc, kterou jsem neznala. Andrea má můj obdiv za to, co pro Národní sdružení PKU a jiných DMP dělá. Můj další obdiv mají rodiče a děti za obrovskou trpělivost s touto záludnou nemocí, kdy musíte vše vážit a počítat, co vaše dítě smí sníst z potravin, které jsou vzácné jako nějaká vesmírná strava,“ říká Klára Issová.

Vlastně není až tak obvyklé vidět jednu z nejkrásnějších českých hereček naživo. Herečka, která boduje nejen v Čechách, ale i v zahraničí, dala před rokem vale divadlu a teď se věnuje převážně filmování. „Před nedávnem jsem dotočila romantickou komedii Všechno nebo nic, která bude mít premiéru v lednu příštího roku. Osobně si myslím, že se bude líbit, film byl natočen podle námětu a scénáře nejprodávanější slovenské autorky Evy Urbaníkové a mně se ten příběh hodně zamlouval. Byla to docela makačka, ovšem velice příjemná. Teď se spíše zaměřuji na castingy pro zahraniční filmy a mimochodem jsem načetla i audioknihu. K divadlu se určitě zase někdy vrátím, ne ale v dohledné době,“ vysvětlila Klára Issová.

Reklama

Další články

Načítám