Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Klára Issová (45) se zapojila do ojedinělého televizního projektu, který byl pro ni velkou výzvou. V téměř tříhodinovém televizním cyklu National Geographic Proč zabili Ježíše (Killing Jesus) si okatá herečka zahrála postavu Máří Magdalény.

Natáčení probíhalo v Maroku a v některých okamžicích byste sympatickou herečku téměř nepoznali. Však se také v rámci své role minimálně líčila, a navíc se s rozčepýřenými vlasy pohybovala v rozevlátém hábitu.

Fotkami z natáčení se Issová pochlubila na sociální síti. Předlohou dvoudílného dokumentárního filmu je knižní bestseller Billa O'Reillyho a Martina Dugarda, kteří pronikli hluboko do historického příběhu o Ježíši Nazaretském, jehož poselství a kázání vedlo k pronásledování a popravě, protože v něm skupina spiklenců viděla hrozbu. Dokument se zaměřuje na život Ježíše i politické a historické události, kvůli nimž byla jeho smrt nevyhnutelná a navždy změnila svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám