Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prestižní udílení cen Czech Grand Design oblékla Jitka Schneiderová (51) šaty z jarní kolekce Bottega Veneta v hodnotě osmdesáti tisíc korun, slovenská topmodelka Michaela Hlaváčková si dokonce speciálně pro tuto příležitost nechala přivézt outfit od Diora až z Paříže.

To Klára Issová (44) projevila naprosto odlišný přístup a nechala se pro tuto příležitost klidně obléknout z konfekce. Bez mrknutí oka zvolila šaty ze skandinávského módního řetězce H&M. Herečka vypadala fantasticky i v modelu, kterému sice nechyběl nápad, ale nebyl vytvořen z exkluzivních drahých materiálů. „Jejich poslední kolekce je naprosto úchvatná. Mají naprosto úchvatné materiály, jako je len, konopí, hedvábí,“ s nadšením komentovala svůj outfit Klára, který byl kombinací dlouhé nabírané tylové sukně a bavlněného trika.

Herečka nezaujala pouze svými šaty, ale i vlasovým stylingem, konkrétně fialovými konečky vlasů. „Mně se moc líbí, když mají holky růžový, nebo zelený vlasy. Když měla kadeřnice, která mi dnes večer upravovala vlasy, k dispozici barevné spreje, tak jsem do toho hned šla. Není to na dlouho, je to krátkodobá záležitost, tak proč ne?“ říká krásná Klára Issová.

Reklama

Další články

Načítám