Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná vám neuniklo, že jednu dobu zákazníky v trafice ze všech koutů sledovaly velké laní oči Kláry Issové (44). Ptali jsme se přímo herečky, čím to je, že se v poslední době objevuje na tolika obálkách módních i společenských magazínů. Dlužno dodat, že její krása zdobila lesklou obálku více jak pěti titulů včetně české mutace magazínu InStyle, či nejvýznamnějšího českého magazínu Elle.

„Člověk se asi čas od času pozmění, začne vyzařovat novou energii, lidé si toho všimnou a začne je to zajímat,“ míní Klára. A jak se herečka cítí v roli holky z obálky? „Na focení se vždycky moc těším. Já si to užívám, protože si můžu vyzkoušet spoustu nových poloh, mám na sobě krásné oblečení, paruky, výrazné líčení. Pro mě je to další role, do které se musím vžít. Musela jsem se ale naučit pózovat před objektivem, člověk musí být méně za sebe a najít si svou roli. Pak mě to začalo bavit,“ říká.

A neminula se Klára s povoláním a neměla dát přednost modelingu před herectvím? „Vždyť já na modelku nemám výšku. Podle mě je to velmi náročné povolání, spousta lidí si to ani nedovede představit, co to všechno obnáší. Herectví je přece jen o něco víc kreativnější.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám