Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě loni byla krásná herečka Klára Issová (44) na karlovarském filmovém festivalu s přítelem, režisérem, Davidem Ondříčkem. Jejich rozchod pro ni byl jako jako blesk z čistého nebe. A je to o to horší, že si našel novou lásku, s níž zamířil na festival letos. Jedná se dokonce o Klářinu sestřenici Marthu. Zatímco Ondříček se veselil s Marthou a její rodinou, Klára bloumala hotelem Pupp jako tělo bez duše.

"Jsem tady s kamarádkou. Nového přítele nemám," řekla Super.cz Klára a její velké oči hleděly hodně smutně. Bylo na ní vidět, že se s rozchodem ještě nevyrovnala a s tím, že její bývalá láska chodí s její sestřenicí, už vůbec ne. "Nezlobte se, o tom opravdu nechci mluvit. je to hodně soukromé," řekla s bolestí v hlase Klára.

Se sestřenicí ani s tetou Lenkou Termerovou se společně ani na chvilku nezastavily. Ondříček utěšoval Marthu poté, co ji opustil bývalý milenec Jakub Prachař. Teď už spolu dvojice bydlí v novostavbě v pražských Holešovicích.

Reklama

Další články

Načítám