Hlavní obsah
Článek

Herečku Kláru Issovou (44) jsme potkali po hodně dlouhé době. V jejím soukromí se toho ale moc nezměnilo. Už tři roky je krásná, milá a chytrá brunetka sama. Došli jsme k tomu, když jsme si povídali o filmu Zejtra napořád, v němž Klára hraje.

"Hraju jednu z holek, které hlavní hrdina potká na facebooku. Oba se chtějí seznámit, ale on si domlouvá schůzek víc. A já jsem jedna z té řady, která by mohla být ta dobrá holka - normální, fajn a milá, ale on do toho nejde," vyprávěla Issová.

A tak je to vlastně i v jejím osobním životě. "Nevím, co mi chce život přinést. Taky si to občas říkám. Někteří lidé mne litují a myslí si, že jsem smutná. Ale člověk se musí naučit být šťastný sám se sebou, a pak ty dobré věci mohou přijít. Neříkám, že mne to nemrzí, je příjemné s někým sdílet život, povídat si, jít do kina. Ale až to přijde, tak to přijde," míní Klára a ve svěřování pokračuje.

"Opravdu jsem v klidu, ani jsem ze začátku po rozchodu nikoho moc nechtěla, potřebuju být docela sama, hrabu se z toho, pracuju na sobě, objevuju nové věci, vracím se sama k sobě a zjišťuju, co vlastně sama chci. To je důležitý čas, který by si měl člověk dopřát," dodala, jak se vlastně cítila po konci vztahu s režisérem Davidem Ondříčkem, s nímž nyní sdílí život její sestřenice Martha Issová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám