Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na divadle se vidí leccos a někdy i hodně drsné scény. Výjimkou nebude ani připravovaná hra Komedianti v divadle herce Jana Hrušínského. Oblíbeného herce ze seriálu Ulice Petra Vacka tam diváci uvidí jako odporného násilníka.

Vacek se dokonce na scéně objeví do půl těla, kdy mu z kalhot vylézají trenýrky, a kdyby to bylo někde v tmavé uličce, a ne v divadelní hře Arnošta Goldflama Komedianti, tak bychom měli strach, že půvabnou Kláru Issovou čekají hodně horké chvilky. Na divadle to naštěstí končí fackami, které naopak uštědří ona jemu.

„Já chlapy nemlátím, tohle bylo zatím podruhé v životě, ale když vám fackování předepisuje text, nevidím důvod, abych se ho nedržela. Navíc Petr, jak jste měli možnost vidět na jevišti v ukázce, nebyl žádný roztomilý milovník, ale pěkný násilník, takže facku si zasloužil,“ vysvětlila s úsměvem Klára Issová (44).

Ta kvůli divadelní hře, v níž kromě zmíněných aktérů hraje mj. i manželka Jana Hrušínského Miluše Šplechtová či jeho dcera Kristýna, musela odložit plány na Vánoce v teplých krajích. „Vždycky si říkám, že bych ráda odjela, ale pak přijde nabídka krásné práce a já zase skončím u našich u stromečku a o palmách a moři si můžu jenom nechat zdát,“ svěřila Super.cz Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám