Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Klára Issová (44) se v poslední době profiluje jako jedna z módních ikon, které pravidelně sledují módní policisté. Zaujala tím, když si nevzala podprsenku pod sáčko na ceny Český lev, obrovský výstřih i rozparek předvedla i na párty na karlovarském hudebním festivalu, překvapila, i když sama na sobě prezentovala hodně šílenou kolekci svého oblíbeného obchodního řetězce.

Někdy je hodnocena kladně, jindy budí rozpaky. Každopádně to herečce v hrátkách s módou nebrání a jde do nich odvážně dál. Naposledy se dokonce sama vypravila na módní molo, aby prezentovala jarní a podzimní trendy. "Role modelky se mi docela líbí. Ani jsem se nebála, jak zvládnu před publikem chůzi na vysokých podpatcích. Spíš jsem se v jedné sukni cítila trochu nepohodlně, protože byla úzká pod koleny," řekla Super.cz.

Klára občas využívá služeb stylistů, kteří jí pomáhají zejména s outfity na velké akce. "Někdy jsem sama překvapená, do čeho mne oblečou a přitom se v tom cítím dobře. Samotnou by mne to nenapadlo," míní. O tom, že by sama začala s módou koketovat natolik, že by si modely sama navrhovala, ale nepřemýšlí. "Myslím, že na tohle bych si netroufla," uzavřela,

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám