Hlavní obsah
Článek

Klára Doležalová (50) a Karel Voříšek (60) patří k nejznámějším a nejpopulárnějším dvojicím zpravodajských relací. A také k nejstálejším, moderují spolu už sedm let. Podle informací Super.cz ale není jisté, zda se budou bok po boku na obrazovkách objevovat i dál. Kartami zamíchala Markéta Fialová (53), respektive ohlasy diváků na její „návrat“ k Voříškovi.

Ti si Fialovou a Voříška pamatují ještě z Novy, kde roky moderovali Televizní noviny. A nyní se spolu za pultík posadili znovu v Hlavních zprávách CNN Prima News. Nejdříve mělo jít jen o dočasnou změnu v době dovolené Kláry Doležalové, ohlasy diváků jsou ale natolik příznivé, že na stanici řeší, jak s touto zpětnou vazbou naloží. Jinými slovy, zda mezi moderátorskými sestavami nedojde k nějakým „škatulatům“.

V reakci na nastalou situaci je stanice zatím opatrná.

„Můžu potvrdit, že jsme zaznamenali pozitivní ohlasy diváků na spojení Markéty Fialové a Karla Voříška. Konstantně ale přichází chvála i na Karla s Klárou Doležalovou, kteří dlouhodobě patří k našim nejoblíbenějším tvářím. Mluvit o nějakých přesunech v rámci dvojic je zatím předčasné,“ napsal Super.cz PR koordinátor Matěj Štýs.

Ať už to v rámci moderátorských dvojic dopadne jakkoli, podle našich zpráv se Klára Doležalová jako jedna z divácky nejoblíbenějších tváří o práci bát nemusí. Televize by o ni přišla jen nerada.

Reklama

Další články

Načítám