Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spokojený pár tvoří už tak dlouho, že se dokonce hovořilo o tom, že jsou už dávno svoji. Kirsten Dunst (41) a Jesse Plemons (34) do toho ale praštili teprve minulý víkend v luxusním resortu na Jamajce.

„Mohu jen potvrdit, že se vzali. Další detaily nebudeme sdělovat,“ potvrdil hereččin mluvčí Page Six, která informaci přinesla.

Kirsten a Jesse se seznámili při natáčení seriálu Fargo a randit začali v roce 2016. O rok později se zasnoubili, s veselkou ale nijak nespěchali. Mají spolu také dva syny, čtyřletého Ennise a ročního Jamese.

Často o sobě vzájemně mluvili jako o manželovi a manželce a tak se spekulovalo, že se vzali tajně. „Říkáme si manžel a manželka, ale teprve se musíme vzít. Je to směšné. Prostě jsme ještě nenaplánovali svatbu. Přišel covid, pak jsme měli druhé dítě. Nechtěla jsem být na svatbě těhotná. Nechtěla jsem dělat večírek, který si nebudu moci užít,“ přiznala herečka začátkem roku pro LA Times.

A konečně se dočkala. „Zamilovali jsme se do sebe nejprve kreativně a pak opravdově,“ nechala se slyšet Dunst v minulosti v pořadu Jimmyho Kimmela s tím, že Jesse byl dlouho jejím oblíbeným hercem.

„Můj první dojem z něj byl, že pracujeme velmi podobně. Cítila jsem, že je mou spřízněnou duší,“ uvedla zase jindy pro New York Times. „Věděla jsem, že bude v mém životě navždy. Některé věci prostě víte,“ dodala.

Herci spolu ztvárnili pár i v loni uvedeném netflixovém dramatu Síla psa, za nějž si oba vysloužili nominaci na Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám