Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kirsten Dunst (41) se nedávno svěřila, že kdyby nepotkala svého současného snoubence Jesseho Plemonse (31), pravděpodobně by si nechala zmrazit vajíčka. K tomu se ale naštěstí uchýlit nemusela, s Plemonsem začali randit v roce 2016 a syna Ennise přivítali na svět o dva roky později.

Svatbu teprve plánují, ale v novém seriálu On Becoming a God in Central Florida Kirsten znovu dokázala, že je partie, která opravdu stojí za to. V plavkách totiž předvedla své přednosti, kterým těhotenství vyloženě prospělo.

Kirsten se nedávno dočkala hvězdy na chodníku slávy v Hollywoodu a pomalu se připravuje na novou životní roli manželky. Nedávno sice zmátla média, když o Plemonsovi mluvila jako o manželovi, ale svatbu prý opravdu teprve plánují.

„Svatbu budeme mít, ale pravděpodobně malou, doma nebo něco takového. Něco intimního, ne velkého. Je to priorita, ale víte, jak to je. Pořád je co dělat, musí to být vhodně načasované, aby si to všichni užili,“ doplnila vnadná hvězda Spider-Mana v jednom z televizních rozhovorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám