Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kirsten Dunst (41), známá z filmů Spiderman či Melancholia, byla jednou z žen, které se svlékly v reklamě na spodní prádlo značky Calvin Klein. Ta vsadila na modelky - nemodelky všech věkových kategorií a objevily se v ní ženy od 18 do 73 let. Tou osmnáctiletou mimochodem byla dcera Umy Thurman a Ethana Hawkeho Maya. Kampaň pochopitelně sklidila velký ohlas.

Dunst, zástupkyně třicátnic, se nechala nasnímat v černém prádle, jež korespondovalo s její bledou pletí. V rozhovoru pro magazín Hello! na téma péče o sebe kdysi uvedla, že se jí líbí, když jsou lidé opálení, ale na ni se sluníčko nechytá a má citlivou pleť, takže se raději drží z jeho dosahu. Přitom mnozí její fandové obdivují právě její alabastrovou pleť. „Teď jsem se sebou spokojená, ale kdybyste se před pěti lety zeptali, jestli na sobě chci něco změnit, měla bych celý seznam,“ uvedla.

K celkové spokojenosti má důvod, daří se jí po pracovní i osobní stránce. Letos představí tři nové filmy a začátkem roku se od o pět let mladšího kolegy Jesseho Plemonse dočkala žádosti o ruku. Seznámili se při natáčení seriálu Fargo, kde ztvárnili manželský pár, ona kosmetičku, on řezníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám