Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O pořádný poprask se na udílení prestižních filmových a televizních cen postarala jindy umírněná herečka Kirsten Dunst (41), která zvolila šaty s opravdu odvážným výstřihem. Ňadra sice nedostala příležitost ukázat na pódiu, ale v konkurenci hollywoodských hvězd se rozhodně neztratila.

Blondýnka, již nejvíce proslavila akční trilogie o Spider-Manovi, byla poprvé na Zlatý glóbus nominovaná už v roce 1995, kdy se ještě jako holčička objevila po boku Brada Pitta (60) a Toma Cruise (61) v hororu Interview s upírem. Další šanci dostala až letos díky roli v minisérii Fargo, ale cenu místo ní dostala Lady Gaga za erotické orgie v American Horror Story: Hotel.

Kirsten Dunst se sice herecké trofeje nedočkala, ale sklidila obdiv alespoň za výběr šatů. V odvážném modelu sice poodhalila značnou část svého hrudníku, ale nepůsobila zdaleka tak lascivně jako Lady Gaga (38) ve své seriálové roli. Na slavnostní ceremoniál ji doprovázel herec Garrett Hedlund, jemuž lichotilo, že jeho partnerka patřila k celebritám, jimž fotografové na červeném koberci věnovali nejvíce pozornosti.

Reklama

Další články

Načítám