Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Barrandovské ateliéry a atraktivní lokace k nám opět přilákaly filmovou hvězdu první velikosti. Fanynky tak mohou v Praze narazit na Joshe Hartnetta (36), ale má to jeden háček. V patách je mu neustále jeho atraktivní partnerka.

Když v roce 2001 dorazilo do kin válečné drama Pearl Harbor, tehdy třiadvacetiletý Josh měl více obdivovatelek než Ben Affleck (51), který ve filmu tvořil, stejně jako Kate Beckinsale, další vrchol milostného trojúhelníku. Hezounek s podmanivým pohledem měl slušně rozjetou kariéru, ale postupem času byl spojován spíše s pestrým soukromým životem než s rolemi.

Josh Hartnett si užil románek se Scarlett Johansson (39), Penélope Cruz (49), Kirsten Dunst (41) či Rihannou (36), ale s jeho hereckou kariérou to šlo z kopce. Zásadní obrat nastal až v loňském roce, kdy se objevil v hororovém seriálu Penny Dreadful, v němž ožily děsivé historky z Londýna konce 19. století.

České fanynky hollywoodského fešáka mají jedinečnou možnost svůj idol spatřit v Praze, kde společně s Benem Kingsleym natáčí film Mountains and Stones, jehož děj se odehrává ve východním Turecku v době propuknutí první světové války.

Bývalý lamač ženských srdcí už má ovšem své vášnivé období za sebou a místní fanynky jsou u něj bez šance. Jeho srdce totiž patří herečce Tamsin Egerton, která si jej do Prahy dokonce přijela zkontrolovat.

Reklama

Další články

Načítám