Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější sesterský klan světa si zřejmě oblíbil Itálii natolik, že zde zůstává i nadále. Minulý týden v neděli se v Portofinu konala svatba Kourtney Kardashian (44) a Travise Barkera, na níž samozřejmě nemohla chybět ani Kim (43). Ta se v neděli podělila se svými 314 milióny sledujícími na Instagramu o své nejlepší rande, jak sama popsala. A jejím parťákem nebyl nikdo jiný než dcera North.

Dvojice si užila večer v jedné z místních restaurací a po dobrém jídle následoval i menší taneček. Zatímco devítiletá North se zapletenými copánky po celé hlavě oblékla pohodové džíny do zvonu a tmavé tričko, její maminka si stále užívá blond hřívu a v šedém obepnutém kompletu vypadala senzačně. Série snímků také během několika hodin posbírala už pět miliónů lajků, což je dokonce výrazně víc než mnohé sexy fotky Kim v bikinách.

North je nejstarší ze čtyř dětí, které má Kim se svým exmanželem Kanyem Westem. Následoval syn Saint narozený v prosinci 2015. Čtyřletou dceru Chicago a tříletého Psalma odnosila náhradní matka, jelikož obě těhotenství u Kim provázely komplikace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám