Hlavní obsah
Článek

Hned čtyřmi variantami obálek nejprestižnějšího plavkového vydání se letos může pochlubit magazín Sports Illustrated. Objeví se na nich Kim Kardashian (43), zpěvačka Ciara (38), plus-size modelka Yumi Nu (25) a rovněž Maye Musk (74), maminka nejbohatšího člověka na světě Elona Muska.

Letošní akce se konala ve čtvrtek v New Yorku v Hard Rock hotelu na Times Square a opět přilákala obrovské množství pozornosti a fotografů. K příležitosti představení plavkového vydání se konala party, na níž nechyběly tři dámy z obálek, absenci měla pouze Kardahsian.

Zatímco trojnásobná maminka Ciara předvedla dokonalé křivky v černých prostřižených minišatech, pětadvacetiletá Yumi Nu, jež je první plus-size modelkou asijského původu na obálce plavkového vydání, zvolila sytě červené šaty rovněž se zajímavými průstřihy. Maximálně elegantní byla Maye Musk, jež vsadila na bílou šifonovou sukni a krémové sako a stala se nejstarší ženou, která se kdy na titulní straně objevila.

Stát se kráskou z obálky tohoto vydání je stále považováno za jednu z nejvyšších met, kterých může modelka dosáhnout. Z českých krásek se to podařilo hned dvakrát Pavlíně Pořízkové, Veronice Vařekové a Daniele Peštové a jednou také Petře Němcové.

Reklama

Další články

Načítám