Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodské páry bývají těmi nejobletovanějšími při promenádě na červeném koberci charitativního bálu Met Gala. Na módní událost roku jich letos nezavítalo mnoho, ale dvojice, které dorazily, stály za to.

Nutno podotknout, že pánové, i když sami slavní, svým polovičkám sloužili spíš jako doplňky, dámy je totiž svými půvaby a okázalými róbami úplně zastínily. Jak je ale vidět z jejich pyšných výrazů, většina z nich si možná užívala, že hraje druhé housle.

To byl případ i Peta Davidsona (30), jenž doprovodil Kim Kardashian (43). Ta se blýskla jako Marilyn Monroe a komik nešetřil obdivnými zamilovanými pohledy. Jde teprve o druhou veřejnou akci páru, který spolu randí několik měsíců, ale rozhodně doposud tu největší.

Za Davidsonem v obdivu své snoubenky nezaostával ani Travis Barker. S Kourtney Kardashian (45) opět předvedli i žhavou líbačku, jak je ostatně u nich zvykem.

Velmi roztomilý byl i Joshua Jackson. O své ženě, modelce Jodie Turner-Smith vždy hovoří jako o své „bohyni“ a ani tentokrát zbožnými pohledy nešetřil. Stejně jako Joe Jonas, který obdivně pozoroval manželku Sophie Turner (28), která nosí pod srdcem jeho druhé dítě.

Žhavou dvojicí byli také novomanželé Beckhamovi. Čerstvý ženáč Brooklyn (25) dorazil i s Nicolou Peltz a láskyplně ji zahrnoval něžnostmi, dokud fotoaparáty cvakaly.

Absolutním vrcholem byl ale Ryan Reynolds (47), když sledoval manželku Blake Lively (36) při dramatické přeměně outfitu. Nezmohl se na víc než obdivné „Wow“ a nejspíš si už po několikáté gratuloval, jakou má kliku. O tom, že se na ni bude takhle dívat její partner, sní nejspíš každá žena.

Reklama

Další články

Načítám