Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoroční ples v Metropolitním muzeu umění v New Yorku nesoucí vznešený název Met Gala se i tentokrát hemžil těmi nejzvučnějšími jmény světového šoubyznysu. Samozřejmě nemohly chybět ani nejslavnější sestry světa, jimž tentokrát bezesporu kralovala Kim Kardashian (43). V tuto velkou módní noc totiž vynesla šaty po samotné Marilyn Monroe (†36).

Mnozí si jistě vybaví moment, kdy hollywoodská hvězda a idol mužských srdcí zpívá k narozeninám tehdejšímu americkému prezidentovi Johnu F. Kennedymu píseň ‚Happy Birthday Mr.President‘ v elegantních zlatých šatech obepínajících její věhlasné křivky. Psal se rok 1962, ovšem šaty poseté zlatými kamínky jsou tak nadčasové, že prakticky nepodléhají módním trendům.

Za blýsknutím se na červeném koberci však nestálo pouze jejich vypůjčení, ale zřejmě mimořádně tvrdý režim. Kim se totiž podařilo během pouhých tří týdnů zhubnout více než sedm kilogramů a televizní hvězda se zdá být možná nejštíhlejší, co kdy byla.

Do gala se samozřejmě hodil i její doprovod, komik Pete Davidson, který v klasickém obleku s bílou košilí a černou úzkou kravatou nemohl šlápnout vedle.

Reklama

Další články

Načítám