Hlavní obsah
Článek

Herečka Julia Fox, jež dosud více než svou kariérou proslula románkem s rapperem Kanyem Westem (46), dělá vše pro to, aby se na ni nezapomnělo. Odvážné outfity u ní nejsou ničím výjimečným, ale model, který předvedla v neděli v ulicích New Yorku, už si žádá opravdu pořádné sebevědomí a do jisté míry i exhibicionistické sklony.

Dvaatřicetiletá rodačka z italského města módy Milána k nedělní procházce zvolila černé latexové legíny s pasem proklatě nízko a šněrovací kozačky na extrémně vysoké podrážce. Horní část těla byla o poznání odhalenější, místo topu si Julia vystačila pouze s podprsenkou sestávající ze šňůrek a jakýchsi plamínků zakrývajících jen to nejnutnější.

Asi málokdo by hádal, že sexy brunetka, která se objevila například v dramatech Žádné prudké pohyby, PVT CHAT nebo Drahokam, už je i maminkou. Loni v únoru se jí narodil syn Valentino.

Do povědomí veřejnosti se však dostala až o rok později, když se začátkem letošního roku začala objevovat po boku rappera Kanyeho Westa.

Jejich vztah byl poznamenaný jeho neustálými výlevy na adresu exmanželky Kim Kardashian (43). Možná i proto trval pouze do února, kdy se rozešli. Herečka se později k románku vyjádřila tak, že chtěla dát v době covidové pandemie lidem pouze něco, o čem by mohli mluvit.

Reklama

Další články

Načítám