Hlavní obsah
Článek

Tak se fanoušci přeci dočkali. Kim Kardashian (43) a Pete Davidson (30) se poprvé blýskli na červeném koberci jako pár. A nešlo o lecjakou akci, ale o večeři korespondentů Bílého domu ve Washingtonu D.C. Ta se kvůli pandemii koronaviru konala poprvé po tříleté pauze.

Kim si dala pochopitelně záležet na svém zevnějšku, vynesla stříbrné šaty Balenciaga a šperky Lorraine Schwartz. Komik ji doplnil v obleku značky Prada a oba byli jako ze žurnálu.

Kim a Pete začali svůj románek na sklonku loňského roku, krátce po jejím vystoupení v show Saturday Night Live, kde Davidson působí. Vztah jim prý klape i navzdory atakům odloučeného manžela Kim Kanyeho Westa.

Ten prostřednictvím médií, sociálních sítí, ale i vlastní hudební tvorby opakovaně slovně napadal Peta i svou ex, v posledních týdnech si nicméně dal pohov, protože čelil ostré kritice a byla mu zrušena některá vystoupení.

Kim A Pete zavítali tento měsíc společně na premiéru reality show Kardashianovi. Před fotografy však společně nepózovali. Kardashian nevyloučila, že se její partner objeví v rodinné show, ona sama rozhodně není proti tomu. Jak jim to spolu sekne, se pokochejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám