Hlavní obsah
Článek

O povaze vztahu Kim Kardashian (43) a Peta Davidsona (28) se spekuluje zhruba od začátku měsíce, kdy svět obletěla fotografie, jak se na horské dráze drželi za ruce. Ačkoliv se hvězdná dvojice od té doby vídá, spekulace o vztahu zatím nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. Ať je to ovšem mezi nimi, jak chce, zjevně rádi přilévají olej do ohně.

Na instagramovém profilu rappera Flavor Flav se objevila jejich společná fotka. Je na ní vidět rappera, Davidsona, Kim a Kris Jenner ve stejných pyžamech značky Skims, kterou Kim vlastní.

Pete rozverně vyplazuje na kameru jazyk a ukazuje prostředníček, zatímco Kim špulí rty. Zdá se, že jde o fotku z domu Kris Jenner a podle rapperova popisku šlo o oslavu Davidsonových narozenin.

Pete a Kim se vídají od jejího vystoupení v Saturday Night Live, kde slavný komik pravidelně působí. Zdroje tvrdí, že komik televizní hvězdu uchvátil, což není zcela nepravděpodobné, s krásnými slavnými ženami mu to vyloženě jde.

Davidson byl v minulosti zasnoubený s Arianou Grande, zlomené srdce z rozchodu si pak léčil s Kate Beckinsale, následovaly románky s Margaret Qualley a Kaiou Gerber a v první polovině roku pak randil s hvězdou Bridgertonových Phoebe Dynevor.

Kim se vzpamatovává z rozchodu s manželem Kanyem Westem (46), s nímž má čtyři ratolesti. Ten vyšel najevo letos, i když West se nedávno nechal slyšet, že ještě ani neviděl rozvodové papíry a chtěl by vztah slepit. Den na to si ale vyšel na basket s krásnou dvaadvacetiletou modelkou.

Reklama

Další články

Načítám