Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se podělila s věrnými sledujícími o fotografie v černých bikinách, v nichž nechala vyniknout svoje pověstné křivky. Konkrétně zadeček, na němž spodní díl plavek mnoho kůže nezakryl.

Není jasné, jestli se televizní hvězda vydala na další exotickou dovolenou nebo jestli jde o archivní snímky, ale fanoušci z nich měli pochopitelně radost.

Kim je po pracovní stránce stále v jednom kole. Promovala animovaný film Tlapková patrola ve filmu, který stále běží i v českých kinech. Nadabovala totiž pudlici Delores.

Kromě toho se věnuje své značce prádla SKIMS, která chrlí nové kolekce na trh jednu za druhou. V neposlední řadě pak prochází jakousi „přestavbou“ její kosmetická značka KKW Beauty, takže se čtyřnásobná maminka, jak se zdá, nenudí.

Kardashian se rozvádí s Kanyem Westem, s nímž se dohodla na střídavé péči o jejich čtyři ratolesti, ovšem rozvod žádné divoké soudní bitvy zatím neprovázejí. Odloučení manželé se k rozchodu doposud nevyjádřili, ale dle zdrojů spolu nadále vycházejí dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám