Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) slaví dnešním dnem 37. narozeniny. Nejmladší z trojice slavných sester Kardashianových je jediná, která ještě nepřekročila čtyřicítku. Na rozdíl od starších Kourtney (44) a Kim (43) ale také prošla největší proměnou, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

O jejím vzhledu se spekuluje léta. Khloé přiznala, že celoživotně trpí mindráky, že se od sester liší. Její zevnějšek jí předhazovali i hateři. Ani dnes si televizní hvězda netroufne sdílet fotku, která by neprošla úpravou nebo filtry. A to už vypadá zcela jinak než před lety.

Teprve nedávno Khloé přiznala, že si nechala upravit nos a udělat výplně v obličeji. Botox a další zákroky však rezolutně odmítá.

Khloé se podle všeho také znovu rozešla s nevěrným otcem své dcery True Tristanem Thompsonem. Zvěsti o dalších záletech, zdá se, už neunesla, i když mu nevěru v minulosti několikrát prominula, a dokonce s ním plánovala další dítě.

S početím měla ovšem v průběhu pandemie problémy. Asistovaná reprodukce prý neklapla. Parťáka pro tříletou dcerku by si ovšem velmi přála. Snad se jí přání tedy brzy vyplní.

Reklama

Další články

Načítám