Hlavní obsah
Článek

Už pár dní se šuškalo o novém vztahu Kanyeho Westa (46) s modelkou Irinou Shayk (38). Ačkoliv se doposud ke spekulacím nevyjádřili, vyfotili je nyní ve Francii, kam společně vyrazili na několikadenní pobyt. Jakkoliv se to zdá neuvěřitelné.

Vypadá to, že v Provence, v luxusním hotelu Villa La Coste, slavili rapperovy 44. narozeniny, které měl v úterý. Podle Daily Mailu strávili na venkově tři noci. West si tam údajně pronajal celý hotel, ubytovací zařízení bylo v průběhu jejich pobytu pro veřejnost uzavřeno.

Zprávy o jejich údajném románku vypluly na povrch několik měsíců poté, co Kim Kardashian (43) podala žádost o rozvod s Westem. Irina v roce 2019 ukončila vztah s hercem Bradleym Cooperem, s nímž má dceru Leu (4), a od té doby žádný vztah veřejně nepřiznala.

S kontroverzním rapperem se zná modelka déle než dekádu. V roce 2010 se objevila v klipu k jeho písni Power, o dva roky později šla jeho přehlídku v Paříži.

A zdá se, že West není první chlap, který zaujal Kim a následně i Irinu. Obě slavné dámy randily i s fotbalistou Cristianem Ronaldem (39). Zatímco Kim krátce v roce 2010, Irina si s ním začala hned po ní a vztah jim vydržel pět let.

Reklama

Další články

Načítám