Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) 19. února podala oficiálně žádost o rozvod s Kanyem Westem (46) a rapper na ni nyní odpověděl. Žádá střídavou péči o jejich čtyři děti North (7), Sainta (5), Chicago (3) a Psalma (23 měsíců). Podle soudních dokumentů, které získal k nahlédnutí portál E! News, jsou s Kim zajedno.

I televizní hvězda si podle všeho vyžádala střídavou péči. Shodli se také na tom, že si každý uhradí výdaje spojené s rozvodem a ani jeden na toho druhého nebude hradit výživné. Jako důvod odloučení uvedli neslučitelné rozdíly a majetkové vyrovnání by mělo následovat.

Hodlají se řídit předmanželskou smlouvou a oba uvádějí, že je rozchod vzájemný. Že to mezi manželi skřípalo, se spekulovalo celé dlouhé měsíce. Westovo veřejné zhroucení a následné očerňování manželky a její rodiny vztahu asi moc neprospělo.

Po novém roce se tak provalilo, že se opravdu schyluje k rozvodu. Kim, z níž se nedávno stala dolarová miliardářka, se zaměřuje hlavně na práci, které má nad hlavu, a péči o děti. Ani jeden z páru se k rozvodu zatím veřejně nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám