Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co vyšla najevo zpráva, že manželství rappera Kayeho Westa a Kim Kardashian (43) nejspíš skončí rozvodem, roznesla se po internetu fáma, že je to kvůli youtuberovi Jeffreemu Starovi, se kterým prý hudebník spí.

„Jsem single a nespím s nikým. Tohle je celé tak šílené a hloupé a řeknu vám jednu věc, já mám rád vysoké muže,“ popřel ve videu veškeré spekulace Jeffree. „Já jsem s Kanyem nikdy netrávil čas a celá tahle situace je směšná. Roku 2021, uklidni se. Kanye West (46) nebyl důvod mého stěhování do Wyomingu.“

I zdroje blízké rodině Kardashianek se E! News svěřily, že na této informaci není ani špetka pravdy. Celá internetová smršť, která se kolem neexistujícího vztahu Jeffreeho a Kanyeho rozpoutala, vznikla podle všeho z videa TikTokové osobnosti Avy Louise, která v něm řekla, že za rozpadem manželství slavného rappera je jeho vztah s jedním slavným beauty youtuberem. Ač o tom neměla žádné důkazy, její video vidělo přes 8 miliónů lidí a za nejmenovaného youtubera si lidé doplnili Jeffreeho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám