Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější sestry světa ani letos nezklamaly. Zatímco Kim (43) a Kourtney (44) se zřejmě předháněly, která bude mít hlubší výstřih, Kendall (28) a Kylie (26) byly o něco zahalenější, když pózovaly u svých vánočních stromků.

Vánoční večírek pro rodinu letos uspořádala nejstarší Kourtney, která v tílku s mašličkou působila jako vánoční dárek, jenž si touží rozbalit všichni muži světa.

Kim musela mít jako vždy něco extra. Ve velmi těsných šatech, které měly připomínat hada, vyšponovala poprsí pekelně vysoko.

O něco víc umírněná byla pak Kendall Jenner, která u stromečku zapózovala v blyštivých mini šatech. A i když toho moc neodhalila, vypadala velmi půvabně.

Těsnou róbu zvolila i nejmladší Kylie. V rudých šatech, které sice neodhalily ani kus kůže, přesto její křivky zdůraznily dokonale, zapózovala s dcerkou Stormi.

Jedinou, kdo se letos o svůj vánoční outfit nepodělil, byla Khloé (39), která na Vánoce upřednostnila roztomilé fotky dcery True. Níže můžete hlasovat, která ze slavných sester to podle vás se svým outfitem vyhrála.

Které ze sester z klanu Kardashian-Jenner to na Vánoce nejvíc slušelo?
Kourtney Kardashian
8,5 %
Kim Kardashian
9,6 %
Kendall Jenner
66,8 %
Kylie Jenner
15,1 %
Celkem hlasovalo 10073 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám