Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) už měsíc patří mezi čtyřicátnice, to ovšem neznamená, že by předstala ukazovat své odhalené křivky. Ba naopak.

Na jednom z posledních snímků na jejím instagramovém profilu ukázala své křivky a opálení v miniaturních bikinách. Fotka rozhodně prošla několika úpravami, jelikož bílé plavky a drahé střevíčky v pozadí září jako by šlo o odrazky na kole ve tmě.

Kardashian oslavila své kulatiny ve velkém, a to na soukromém ostrově Marlona Branda na Tahiti. Podle deníku Page Six ji velkolepá oslava uprostřed pandemie koronaviru vyšla na 1 milión dolarů, tedy v přepočtu téměř 22 miliónů korun.

I když slavná kráska dodržela všechna opatření, kritiky od sledujících se samozřejmě za své rozhodnutí slavit v tak těžké době v luxusním resortu dočkala. Sama na haty nereagovala, ale nechala se slyšet, že je vděčná za to, že kolem sebe mohla mít své blízké.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám