Hlavní obsah
Článek

Legendární Kim Kardashian (43) slaví kulatiny! Majitelka postavy tvaru přesýpacích hodin, průkopnice selfie a módní ikona to z televizní hvězdičky, která proslula mimo jiné erotickým videem, dotáhla hodně daleko.

Kromě rodinné reality show, jež letos došla ke zdárnému konci, vytěžila ze svého jména, co se dalo. Majitelka vlastní kosmetické i oděvní značky rozhodně ví, co se prodává. Podnikatelského ducha prý zdědila po matce Kris Jenner, která je odedávna manažerkou všech svých slavných ratolestí.

V posledních letech se Kim začala věnovat i právničině. Již nějakou dobu se angažuje v boji za vězeňskou reformu. Kromě toho je také čtyřnásobnou matkou North (7), Sainta (4), Chicago (2) a Psalma (1), z čehož dvě mladší děti jí odnosila náhradní matka. Rozhodně se tedy nenudí.

Kim je také velká profesionálka, po dvou porodech, při nichž málem zemřela, podstoupila nespočet operací, aby se její tělo dalo do pořádku. Vše ale úspěšně tajila a dál se věnovala práci. Fanoušci se o jejích zdravotních problémech dozvěděli až s odstupem.

Letos si Kim prošla peklem, když se její manžel Kanye West pokoušel kandidovat na prezidenta a hned při prvním projevu se nervově zhroutil. Kardashian je ale svému muži s bipolární poruchou nesmírně oddaná, i když to chce nejspíš notnou dávku trpělivosti.

Do svých 40 toho stihla hvězda s pověstným zadkem dost a dost, uvidíme, jestli bude mít v další dekádě ještě čím překvapit. Napříč kariérou nafotila nespočet sexy snímků, ty nejlepší z nich si můžete prohlédnout v naší galerii. A že některé opravdu stojí za to.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám