Hlavní obsah
Článek

Spojené státy jsou vzhůru nohama. A není to kvůli koronaviru, dokonce ani kvůli Black Lives Matter, nýbrž kvůli ukončení slavné show Keeping Up With The Kardashians. Rodinná reality show, která sestry Kourtney, Kim, Khloé Kardashianovy, Kendall a Kylie Jennerovy a jejich matku Kris proslavila, byla na obrazovkách 14 let. Pojďte si připomenout nejvíc šokující okamžiky, kterých mohli být diváci za ta léta svědky.

Nevěra Tristana Thompsona

Basketbalista Tristan Thompson má dvouletou dceru True s Khloé Kardashian (39). Ovšem jen den před jejím narozením se provalila Tristanova nevěra. Ten se sice kál a nakonec mu bylo odpuštěno, o něco později ale opět uklouzl, a to údajně s rodinnou kamarádkou. To už mu neprošlo a začátkem loňského roku se s Khloé rozešli. Zhruba od začátku léta se ale spekuluje, že Khloé dala sportovci zase další šanci.

Zálety Scotta Disicka

Partner nejstarší z klanu Kourtney (44) Scott Disick se objevoval v show od samého začátku. S Kourtney má tři děti, i když se nikdy nevzali. V průběhu desetiletého vztahu Kourtney opakovaně podváděl a nad jeho zálety vrtěly hlavami milióny diváků. Nakonec ho Kourtney opustila. Krátce na to se dal Scott dohromady s o 15 let mladší modelkou Sofiou Richie. Vztah jim ale vydržel pouhé tři roky.

Těhotenství Khloé a Kylie

Khloé a její mladší sestra Kylie Jenner (26) byly těhotné ve stejnou dobu. V 15. sérii mohli diváci zpětně sledovat, jak prožívaly těhotenství. Kylie to své úspěšně tajila až do porodu. Khloé také trvalo delší dobu, než požehnaný stav oznámila. A to hlavně proto, že se styděla za svou postavu. V minulosti byla baculka, a tak měla z kil navíc trochu strach.

Vztah Kim a Kourtney

Ačkoliv se na první pohled může zdát, že si je rodina velmi blízká, i vztahy s těmi nejbližšími mohou být někdy komplikované. Přesně tak tomu je mezi nejstaršími sestrami Kourtney a Kim (43). Jejich hádky v průběhu let několikrát přerostly v bitku. Kim dokonce jednou ve vzteku označila svou sestru za nejméně zajímavou z celé rodiny. Kourtney zase o Kim řekla, že je kvůli ní prostředí toxické.

Náhradní matky

Kim v průběhu let porodila dvě děti, nejstarší dceru North (7) a syna Sainta (4). Obě těhotenství pro ni ale byla tak nebezpečná, že jí lékaři další zakázali. Kim se ale nechtěla vzdát plánů na rozšiřování rodiny. A tak, když byly její sestry Khloé a Kylie těhotné, náhradní matka odnosila i jí dceru Chicago (2). O rok později pak jiná přivedla na svět malého Psalma (1).

Rob Kardashian

Jediný bratr z klanu Rob Kardashian figuroval v reality show od začátku, ale v posledních letech se stáhl do ústraní. Kvůli narůstající váze trpěl psychickými problémy a nesnesl pohled sám na sebe. Uzavřel se a z depresí ho dostala až bývalá striptérka Blac Chyna, s níž se zasnoubil a má dceru Dream (3). Bouřlivý vztah ale dospěl k ještě bouřlivějšímu konci a pár se o dceru dodnes soudí.

Caitlyn Jenner

Olympionik Bruce Jenner (70) byl druhým manželem matky klanu Kris a je otcem Kendall a Kylie. Po rozvodu s Kris zůstal svět v šoku, Bruce totiž začal vystupovat jako Caitlyn. Po proměně v ženu Caitlyn měla vlastní reality show, napsala knihu a stala se velkou aktivistkou a bojovnicí za práva transsexuálů. S Kris a jejími dcerami má ale kvůli některým výrokům napjaté vztahy.

Reklama

Další články

Načítám