Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hercem Joshuou Jacksonem (42) přivítali na svět dceru Janie teprve před čtyřmi měsíci a Jodie Turner-Smith (33) už pózuje v prádle. Objevila se v kampani značky SKIMS, kterou vlastní Kim Kardashian (43).

„Jsem nadšená, že mohu být součástí výroční kampaně SKIMS, protože moje tělo se za poslední rok nesmírně změnilo. V tomhle prádle se ale vždy cítím skvěle, ať mám jakoukoli velikost. Díky za podporu během mé poporodní cesty,“ vyjádřila se ke kampani v popisku příspěvku. Na Instagramu sdílela fotku v bílém body a reklamní spot.

O svém těle promluvila Jodie minulý měsíc pro časopis Vogue. Svěřila se, že si v těhotenství kladla nereálné cíle a chtěla do práce naskočit zpět už měsíc po porodu. Z toho nakonec sešlo.

„Cítila jsem tlak, který je občas vyvíjen na prvorodičky, aby se dostaly rychle zpátky do formy a měly okamžite dokonalou figuru, na které není ani památky po těhotenství,“ řekla pro zářijové číslo, v němž se objevila také fotka, kterou pořídil její manžel. Zvěčnil Jodie při porodu ve vaně.

Značka Kim Kardashian slaví rok od svého vzniku a do kampaně televizní hvězda obsadila prý největší fanynky prádla. Mezi slavnými dámami jsou kromě Turner-Smith také Addison Rae, Amelia Gray, Delilah Belle Hamlin, La La Anthony, Precious Lee nebo Rumer Willis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám