Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po krizi s manželem Kanyem Westem se Kim Kardashian (43) odebrala do oblíbeného Mexika. Tam předvedla své pověstné křivky v bikinách. Právě na mexické pláži zvěčnili před lety Kim s celulitidou na zadečku. Od té doby na sobě ale mákla a po pomerančové kůži není ani památky.

Nyní se fotila v růžových bikinách a tělo nechala vyniknout v nejrůznějších pózách. Kim a Kanye údajně prožívají už několik měsíců manželskou krizi. Po zhroucení během projevu na podporu prezidentské kampaně a útočných tweetech namířených proti manželce se Kanye izoloval na ranči ve Wyomingu. Tam hvězdný pár vyfotili, jak vášnivě debatuje v autě, a Kim u toho pláče.

West od té doby přesídlil zpět do LA, kde tráví víc času s dětmi. Zároveň se věnuje své prezidentské kampani a tvorbě nové muziky. Kanye trpí bipolární poruchou a jeho nedávné zhroucení nebylo prvním. Není tedy divu, že se jeho manželka jela odreagovat na víkend za sluncem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám