Hlavní obsah
Článek

Když Kim Kardashian (43) na loňské prestižní módní události Met Gala vynesla model od Thierryho Muglera, fanoušci začali hned spekulovat o tom, že si k neuvěřitelně úzkému pasu pomohla odstraněním několika žeber. Těmto spekulacím se však televizní hvězda vysmála s tím, že vosího pasu docílila díky korzetu z dílny Mister Pearl.

Na ten nyní zavzpomínala na svém instagramovém účtu, kde sdílela video z doby, kdy si jela korzet vyzvednout do Anglie.

„Korzet se během večera ztratil, ale já jsem si ho chtěla tak moc nechat v archivu, že jsem si zaletěla do Londýna pro další, který jsem si mohla schovat,“ uvedla v popisku videa.

Doplnila, že s daným návrhářem už spolupracuje na modelech k příležitosti jejích nadcházejících 40. narozenin. Ačkoliv je korzet kouskem jistě exkluzivním a Kim v něm vypadala skvěle, nijak si to neužívala, když ho měla na sobě.

„Nikdy jsem necítila větší bolest. Musím vám ukázat fotky, jak moje tělo vypadalo, když jsem ho sundala. Měla jsem otlaky na zádech i břiše,“ svěřila v rozhovoru WSJ Magazine. Dokonce prý s výrobcem absolvovala lekce dýchání v korzetu. Pro krásu se holt občas opravdu musí trpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám