Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Kim Kardashian (43) a Kanye Westa (46) North (6) se narodila v červnu 2013. A i když je známo, že v průběhu těhotenství a porodu měla Kim velké zdravotní problémy, v podcastu All´s Fair poprvé popsala hrůzyplný zážitek z počátku svého prvního těhotenství.

Kim tehdy zrovna vysadila antikoncepci a plánovala si nechat zmrazit vajíčka, když otěhotněla s North. V té době byla také stále legálně provdaná za Krise Humphriese, i když už sedm měsíců randila s Kanyem.

„Všechno pro mě bylo nové. Strašně jsem krvácela a měla hrozné bolesti,“ svěřila se v podcastu. Když přišla k lékaři, nebyl slyšet tlukot srdíčka a doktor jí oznámil, že potratila.

K lékaři se vrátila následujícího rána, kdy už se tlukot zase ozýval. „Nakonec jsme měli North, ale bylo to opravdu náročné těhotenství. Měla jsem preeklampsii, porodila jsem o šest týdnů dřív, moje placenta byla přirostlá k děložní stěně. To je něco, při čem lidé umírají.“

Tím pro Kim ale horor neskončil. Prozradila také, že doktor musel roztrhnout placentu vlastníma rukama a poškodil jí tak dělohu. Měla tedy následně velké problémy s početím druhého dítěte.

„Snažili jsme se o miminko více než rok a půl. Řekli nám, že to nepůjde, ale nakonec se to s pomocí podařilo.“ I druhé těhotenství pro ni však bylo velmi náročné. Po děsivém porodu syna Sainta (4), jak zážitek sama popsala, ji čekalo ještě pět operací. Tehdy jí lékaři také zakázali mít další děti. Pro odnošení dcery Chicago (2) a syna Psalma (9 měsíců) tak raději využila náhradní maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám