Hlavní obsah
Článek

Že ženy zdaleka nevydělávají na stejných pozicích tolik co muži, není žádnou novinkou. Jinak tomu není ani v Hollywoodu. Často můžeme známé herečky slyšet, jak proti nevyváženým výplatám za filmové role protestují. Některým celebritám se ale poštěstilo a do rodinného rozpočtu přispívají větším dílem než jejich neméně slavné polovičky. Podívejte se, které to jsou.

Anne Hathaway

Herečka Anne Hathaway (41) velmi často hovoří o rovnoprávnosti žen a mužů, a to i přes to, že se toto téma netýká jí samotné. Je totiž jednou z nejlépe placených hereček světa. Její jmění činí v přepočtu necelých 800 miliónů korun, zatímco jmění jejího manžela, herce Adama Shulmana se odhaduje na "pouhých" 22 miliónů.

Kim Kardashian

Vzhledem k tomu, že si Kim Kardashian (43) účtuje za reklamu na Instagramu zhruba 11 miliónů korun za příspěvek, není těžké uhodnout, že bude mnohem movitější než její manžel Kanye West. Díky kosmetické značce KKW Beauty se její bohatství odhaduje na necelých 8 miliard korun. Zatímco její choť za ní zaostává o necelé 2 miliardy.

Kylie Jenner

Jako nejmladší dolarová miliardářka světa se Kylie Jenner (26) nebojí přiznat, že vydělává víc než její partner a otec dcery Stormi, raper Travis Scott. Kylie si za reklamu na Instagramu účtuje téměř 23 miliónů korun za příspěvek, ale je to hlavně značka Kylie Cosmetics, která ji katapultovala do světa miliardářů (v přepočtu na dolary). Zatímco její majetek je odhadován na necelých 23 miliard korun, Travisův se rovná zhruba 500 miliónům.

Jessica Alba

Jessica Alba (38) není jen úspěšnou herečkou, ale také podnikatelkou. Od roku 2011 je majitelkou kosmetické značky Honest. Především díky tomu je bohatství Jessiky odhadováno na zhruba 8 miliard korun. A to je o trochu víc, než má na kontě její manžel, producent Cash Warren. Jeho majetek se odhaduje na zhruba půl miliardy.

Gisele Bündchen

Každý ví, že vrcholoví sportovci vydělávají pořádný balík. Tom Brady není žádnou výjimkou. Hráč amerického fotbalu má za sebou devět Super Bowlů, z toho šest vítězných. Jeho 4 miliardy korun na kontě mu však nestačí, aby trumfnul manželku Gisele Bündchen (43). Ta byla ještě do nedávna nejlépe placenou modelkou světa a tento status si držela dobrých patnáct let. Není tedy divu, že se na jejím kontě skví krásných 9 miliard korun.

Cameron Diaz

Nelze zazlívat, že se Cameron Diaz (51) odebrala do hereckého důchodu. Má doma takový balík peněz, že do smrti nemusí hnout prstem. Cameron je známá tím, že za roli ve filmu brala minimálně 340 miliónů korun, za dabing princezny Fiony ve třetím díle Shreka si však odnesla dvojnásobek. Hereččino jmění tak činí zhruba přes 3 miliardy korun, zatímco její manžel, zpěvák skupiny Good Charlotte Benji Madden je oproti ní docela chuďas. Jeho majetek se rovná zhruba hereččině výplatě za jeden film.

Julia Roberts

Běžná výplata Julie Roberts (56) je zhruba 455 miliónů korun za film. Za epizodu v seriálu Homecoming si pak účtuje necelých 14 miliónů korun, je tedy pochopitelné, že se její majetek vyšplhal na hodnotu 4,5 miliardy. A to je celkem slušná pálka, obzvlášť v porovnání s majetkem jejího manžela. Kameraman Daniel Moder má na kontě „pouze“ necelých 228 miliónů korun.

Reklama

Další články

Načítám