Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) konečně sdílela snímek miminka číslo čtyři, které jí před několika dny porodila náhradní matka. O jeho narození sice na sociálních sítích informovala hned, ale chlapce ukázala teprve nyní, a dokonce se pochlubila i jeho jménem.

„Psalm West,“ napsala ke snímku chlapečka v postýlce. Psalm je původem z Hebrejštiny a znamená píseň. Vzhledem k tomu, že Kanye (46) v poslední době pravidelně vystupuje na nedělních mších, bylo velmi pravděpodobné, že rodina vybere nějaké biblické jméno.

Reakce na neobvyklé jméno byly smíšené, většina sledujících se ale v komentářích zhrozila a dítko litovala. „Měli by přestat mít děti. Příští pojmenují třeba lžíce nebo židle,“ rýpnul si jeden z komentujících.

Kim a Kanye jsou známí tím, že svým dětem dávají neobvyklá jména. K North (5), Saintovi (3) a Chicago (1) tak nyní přibyl ještě Psalm. Že očekávají dalšího potomka, oznámila Kim v lednu.

Kim sama porodila dceru North a syna Sainta, při obou porodech měla velké komplikace a další těhotenství pro ni nepřicházelo v úvahu. Rozšířit rodinu však s manželem toužili. Psalma podle všeho porodila jiná náhradní matka, než která dala před rokem život dceři Chicago. Ta totiž v době jejich zájmu čekala vlastní dítě. Líbí se vám jméno Psalm? Hlasujte v anketě níže!

Co říkáte na jméno Psalm West?
Je to hrůza, chudák dítě!
77,2 %
Líbí se mi.
7,4 %
Jméno nic moc, ale chlapec je to pěkný.
15,4 %
Celkem hlasovalo 325 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám