Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby to udělala jednou, nikdo si ani nevšimne, ovšem Kim Kardashian West (43) se styl oblékání Naomi Campbell (53) tak moc líbí, že si stejné či podobně šité outfity oblékla už pětkrát.

Kopírování stylu už si všimli na několika profilech na Instagramu, kde se do Kim pěkně opřeli její hejtři. Ti pak píší v komentářích: „Naomi Campbell to slušelo víc,“ nebo „Vše, co kdy udělala Naomi, udělala Kim hůř.“

Listujte ukradenými looky šipkou doprava:

Naomi Campbell ráda přidává na svůj instagramový účet fotky z přehlídek, které chodila v 90. letech a díky tomu její fanoušci přišli i na to, že Kim jen kopíruje. Sama Naomi občas přidala fotku k sobě, ale bez jakéhokoliv komentáře, aby jen nenápadně naznačila: „Já jsem tohle oblékla jako první.“

Inspirace je jedna věc, ale kopírování bez označení původního tvůrce je něco jiného. Kim se považuje za módní ikonu, takže se u posledního ukradeného looku chytla nejspíš za nos a na fotce v barevných šatech Versace označila Naomi a připsala krátce: "Naomi navždy."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Naomi Forever

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian), Bře 25, 2019 v 5:02 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám