Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Debutové album Paris vydala Paris Hilton (43) před 13 lety a teď se pomalu vrací ke své pěvecké kariéře. Před rokem vydala singl I Need You, k němuž natočila i videoklip, který režíroval její tehdejší snoubenec. Tentokrát to bude asi ještě větší pecka, když si do videoklipu pozvala takovou hvězdu, jako je Kim Kardashian (43).

Osmatřicetiletá dědička hotelového impéria se s neméně slavnou kamarádkou do videoklipu oblékly do stříbrných šatů, které zahalovaly jen to nejnutnější. Obnažování k ne zrovna talentované zpěvačce jednoznačně patří, tak proč by to nyní měnila. Dalším pomocníkem byl blondýnce také živý had, se kterým se mazlila i v zákulisí. Co z toho bude?

Paris Hilton se koncem loňského roku rozešla se svým snoubencem hercem Chrisem Zylkou (33). Tvrdila, že se musí soustředit na svou kariéru. Tehdy představovala svůj už čtyřiadvacátý parfém. Uvidíme, jak se jí bude dařit ve zpěvu a jestli ji případný neúspěch vžene do náruče nového zajíčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám