Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se v nedávném rozhovoru v pořadu Ellen DeGeneres Kim Kardashian (43) svěřila, že její manžel Kanye West nemá rád její polonahé snímky, kterými zásobuje svoje sociální sítě, Kim s tím rozhodně přestat nehodlá. Na svém instagramovém účtu tentokrát sdílela snímek ze své šatny, na němž pózuje v šatech s velmi hlubokým výstřihem a samozřejmě bez podprsenky.

Přesně takové snímky ale znepokojují jejího manžela. „Je to tak půl na půl, velmi mě podporuje a chce, abych byla sama sebou, ale zároveň ho to štve,“ svěřila se v rozhovoru. Kanyemu také údajně slíbila, že bude sdílet o něco konzervativnější snímky.

To se jí ovšem zatím nedaří. Kim se také svěřila, že díky vztahu s Kanyem se stal méně nezávislou a už si nemůže dělat co chce. „Když máte vztah s mužem, který má také vlastní kariéru, a pak máte děti, naučíte se od své nezávislosti jednoduše trochu upustit,“ vysvětlila Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám