Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46) sice trpí bipolární poruchou a dost často nevhodně řeční na veřejnosti a svou manželku Kim Kardashian (43) tak občas pekelně ztrapní, ale jedno se mu musí nechat. Svou ženu bezmezně miluje a neváhá jí to dát najevo při každé příležitosti. A to by nebyl Kanye, aby to nedal najevo s patřičnou okázalostí. Podívejte se na nejdražší a nejextravagantnější dary, kterými slavný producent/muzikant/návrhář svou ženu v minulosti potěšil.

1 milión dolarů za loajalitu

Kim se nedávno svěřila své kamarádce a modelce Ashley Graham s tím, že jí manžel k poslednímu dni matek věnoval šek na 1 milión dolarů. Ale nebylo to jen tak. Nejmenovaná oděvní značka totiž nabídla Kim stejnou sumu za to, že se na svůj Instagram vyfotí v jejich oblečení. Jenže tato značka konkuruje Kanyeho značce Yeezy, a tak to Kardashian pochopitelně odmítla. Za její loajalitu ji West následně obdaroval zmiňovaným šekem. Nejspíš chtěl vynahradit ušlý zisk.

Zásnubní prsten

Když Kanye žádal svou vyvolenou o ruku na baseballovém hřišti týmu San Francisco Giants, nechal svou žádost napsat na tabuli s výsledky, objednal orchestr a také koupil prsten s 15karátovým diamantem od Lorraine Schwartz za 3 milióny dolarů.

Diamanty jsou věčné

U diamantů ještě chvíli zůstaneme, protože ty jsou v rodině Westů poměrně oblíbeným dárkem. Jako projev vděku za to, že mu Kim porodila dcerku North, ji Kanye podaroval diamantovým náhrdelníkem od Lorraine Schwartz za 1 milión dolarů, který si Kim sama vybrala. O takovém porodném si většina maminek může nechat jenom zdát.

Veselé Vánoce

Jak jsme si všimli, Kanye na své ženě opravdu nešetří a nešetřil ani o Vánocích roku 2015, kdy se rozhodl, že Kim věnuje celkem 150 dárků. Ty zahrnovaly šaty od značek Prada, Louis Vuitton a mnoho dalších. Kanye pro ně vyslal svou asistentku až do Itálie a s její pomocí nakupoval přes Skype.

Auto, které ladí k šatům

Když se Kim a Kanye vydali nedávno na svatbu rapera 2Chainze a Keshy Ward, Kim zářila v neonových šatech. K nim si vypůjčila i stejně neonový mercedes, který se jí velmi zalíbil. A protože Kanye své ženě splní, co jí na očích vidí, druhý den měla auto doma. Mercedes G550 4×4 SUV stojí v USA okolo 227 tisíc dolarů s tím, že za speciální neonovou barvu si samozřejmě připlatíte. Je vidět, že Kanye rozhodně není troškař a není vůbec divu, že mu jeho oddaná žena excesy na veřejnosti zatím toleruje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám