Hlavní obsah
Článek

Jsou celebrity, na které je v odhalování opravdu spoleh, a pak jsou ty, které to udělají jen občas, aby vzbudily pozornost. Naprostou klasikou je již tradičně Kim Kardashian (43). Ta se tak často fotí nahá, že hledat v šatníku něco jako podprsenku je naprosto zbytečné. A nepotřebuje ji tedy ani do průsvitného topu.

Za svou slavnější sestrou nezaostává ani Kendall Jenner (28), která pro změnu ráda vystavuje na odiv své propíchnuté bradavky. Že je trend odhalených ňader v průsvitném oblečení populární, dokazuje často i další modelka Bella Hadid (27). U té podprsenku taky asi nenajdete.

Překvapivou záležitostí je tato módní výstřednost u zpěvačky Seleny Gomez (31) nebo Victorie Beckham (44). Obě slavné ženy většinou volí důstojnější outfity, ale to ještě neznamená, že neoceníme, když se občas trochu odhalí.

U koho jsme podprsenku nikdy nečekali, je Jennifer Aniston (55). Tu bradavky proslavily už v 90. letech a stále je to klasika. Oproti tomu méně známá zpěvačka Roshelle (23) zvolila na akci lascivní průsvitný outfit, aby upoutala pozornost. Když se jí nedaří prorazit s muzikou, musí si holt pomoci jinak. Ať už si dámy v odhalování poprsí libují, nebo jenom chtějí, aby se o nich mluvilo, musíme uznat, že všem to moc sluší a jejich jinak smutné černé outfity si jistě najdou velkou spoustu příznivců. Ostatně, přesvědčte se sami v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám