Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

North West (5) vypadala, že ji focení pro italskou značku Fendi docela bavilo. Připojila se ke své matce Kim Kardashian (43) a babičce Kris Jenner (62) při focení módní kampaně. A výsledek se opravdu povedl.

Focení se uskutečnilo u příležitosti 10. výročí tašky Peekaboo a oslavuje ženy, které jsou s tímto doplňkem spojovány. Není tedy divu, že členky klanu Kardashian-Jenner jsou toho rovněž součástí.

„V případě Kardashianových jsou všechny tři ženy silnými osobnostmi. Je to ikonická rodina, která je proslulá dokonalým zevnějškem, ale my jsme je chtěli ukázat z trochu intimnější stránky,“ řekla o rodině kreativní ředitelka značky Silvia Venturini Fendi.

Malá North vypadá na snímcích každopádně jako profesionálka. Ostatně, kolika dětem se poštěstí pózovat pro světově proslulou značku už v pěti letech? A jak je známo o její mamince a babičce, zadarmo to také jistě nebylo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám