Hlavní obsah
Článek

Sestry Kardashianovy jsou neustále pod drobnohledem médií i fanoušků. A jelikož si zakládají nejen na svých jménech, ale také na svých figurách, všechny na nich náležitě makají. Podívejte se na slavné sestry v plavkách a rozhodněte, která z nich vypadá nejlépe. Rozhodování to není snadné.

Kourtney Kardashian

Nejstarší ze sester Kourtney Kardashian (44) sice táhne na 40, ale rozhodně na to nevypadá. Na své postavě maká opravdu poctivě a vzhledem k tomu, jak si ji její výrazně mladší přítel Younes Bendjima (25) hýčká, je zjevné, že odvádí dobrou práci.

Kim Kardashian

Postavu Kim Kardashian (43) znají všichni nazpaměť. I když byly doby, kdy to s jejím výrazným pozadím nebylo nejslavnější, poporodní kila z druhého těhotenství jsou dávno pryč a Kim maká ostošest, aby měla zase postavu jako před tím, než měla děti.

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian (39) nedávno porodila dcerku True, ale jelikož je na posilování závislá, vrátila se k němu hned, jak to bylo možné. Khloé je také proslulá svými drsnými tréninky. Koneckonců je to právě tvrdá dřina, díky které se z oplácané holky bez sebevědomí stala fitness nadšenkyně.

Kendall Jenner

Kendall Jenner (28) musí mít jako modelka postavičku jako proutek. Ne, že by jí to dělalo problémy. Trénuje sice tvrdě, ale s udržením své postavy nikdy neměla problém. A na rozdíl od většiny svých sester nikdy nemusela na svou postavu upozorňovat obřím pozadím.

Kylie Jenner

Nejmladší z klanu Kylie Jenner (26) sice nedávno porodila dcerku Stormi, ale na její postavě se to nepodepsalo ani omylem. Kylie na tvrdý fitness trénink moc neužije, za to ji většina lidí podezřívá, že si své výrazné pozadí nechala zvětšit. Ostatně stejně jako podezřívají Kim a Khloé. Ani jedna z nich však tyto zvěsti nepotvrdila.

Která ze sester Kardashianových se vám v plavkách líbí nejvíce?
Kourtney Kardashian
2,4 %
Kim Kardashian
11,1 %
Khloé Kardashian
2,4 %
Kendall Jenner
30,5 %
Kylie Jenner
53,6 %
Celkem hlasovalo 1639 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám