Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry Kardashianovy jsou slavné svými zadečky. Především Kim Kardashian (43) si na něm založila kariéru, i když zarytě popírá, že by prodělala nějakou zvětšující proceduru. Podobným pozadím se pyšní i Khloé nebo nejmladší Kylie Jenner (26).

Právě s Kylie si nyní Kim vyšla v těsných legínách a obě zezadu vypadaly naprosto totožně. Útlý pas, bujné poprsí, a především výrazná pozadí jsou pro slavné sestry charakteristickými znaky. Ani Kylie nikdy nepřiznala, že by podstoupila zvětšení pozadí nebo jakýkoliv jiný zákrok, kromě zvětšení rtů. A to i přesto, že se její tělo a obličej během pár let proměnily drasticky.

Buď děvčata oplývají opravdu kvalitními geny, nebo se jedná o práci šikovného rodinného chirurga. Ať už jsou zadečky umělé, nebo ne, účel splňují a mladé maminky vypadají výborně ze všech úhlů. Přes věkový rozdíl mají tyto dvě sestry hodně společného. Obě se nedávno staly matkami, i když Kim už potřetí. A obě vaří balíky peněz na svých vlastních kosmetických značkách. Holky to prostě umí!

Která ze sester Kardashianových má lepší pozadí?
Kim
7,4 %
Kylie
15,1 %
Ani jedna
77,5 %
Celkem hlasovalo 848 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám