Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Takhle si Khloe Kardashian (39) příchod na svět svého dítěte určitě nepředstavovala. Vypadá to, že miminko bude vychovávat sama.

Ještě před pár dny vše vypadalo optimisticky. Khloe Kardashian byla přesvědčena o tom, že s hráčem NBA Tristanem Thompsonem (27) vytvoří spokojenou rodinku. O šest let mladší basketbalista ale nejspíš není vyloženě rodinný typ. Zatímco se Khloe připravovala na porod, on byl přistižen při intimnostech s dívkou, kterou si následně odvedl na hotel. Hůř si poslední chvíle před významným dnem Khloe snad ani nemohla představit.

Miminko nečekalo na to, až se jeho rodiče usmíří, a podle amerických médií přišlo ve čtvrtek na svět v porodnici v Clevelandu. Khloe měla porodit holčičku, jejíž jméno prozatím nebylo zveřejněno.

U Kardashianů jde letos už o třetí přírůstek. V lednu se Kim Kardashian (43) dočkala dcerky Chicago, kterou jí odnosila náhradní matka. Počátkem února se maminkou stala Kylie Jenner (26), když porodila holčičku Stormi. Obě však mají na rozdíl od sestry Khloe stabilní vztah.

Reklama

Další články

Načítám