Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá americká sexbomba Coco Austin (45) se na Instagramu pochlubila fotografií, na které pózuje u motorky. Jak jinak než v podřepu a jak jinak než v tangách. Ústředním motivem snímku je totiž nikoli silný stroj, ale její slavná zadnice.

Manželka rapera Ice-T (59), s nímž má téměř dvouletou dcerku, tak oslavila svoji jedenadvacetiletou kariéru glamour modelky.

„Nováčci ani netuší jakou kariéru modelky mám za sebou, vidí mě jen jako ženu, matku a někoho, kdo vystupoval v reality show, ale stejně jako každá herečka, zpěvačka, raperka nebo bavička, jsem i já hrdá na to, čeho jsem dosáhla. Mám pocit, že by to lidé měli vědět, protože to nebylo snadné...,“ zavzpomínala ve svém postu k fotografii.

Všem svým téměř třem miliónům fanoušků tímto příspěvkem připomněla, že nejen americká hvězda televizní zábavy Kim Kardashian (43) nebo slavná raperka Nicky <span class= (41), ale i ona před lety stála u zrodu fenoménu kyprých ženských tvarů a velkých zadnic, a to v době, kdy trendy udávaly štíhlé modelky typu Kate Moss (50).

Reklama

Další články

Načítám