Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Za pár měsíců by se Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) měli dočkat třetího potomka. Toho jim má ale odnosit náhradní matka, takže těhotenství postavu televizní celebrity nepoznamenalo.

Na akci LACMA Art+Film Gala tak Kim mohla dráždit na maximum. Ceremoniál propojující světy umění, módy a filmu byl jedinečnou příležitostí, na níž na sebe mohla vyzývavě upozornit. Konkurence slavných hostů totiž byla více než silná. V Los Angeles se sešly modelky Behati Prinsloo (34), Candice Swanepoel (35) či herečky Salma Hayek (57), Amy Adams (49) a Melanie Griffith (66) s dcerou Dakotou Johnson.

Také Kim zvolila doprovod ze svého rodinného klanu. Společnost jí dělala matka Kris Jenner, na niž příští rok čeká pořádný babičkovský zápřah. K šesti dosavadním vnoučatům by měly přibýt další tři. Kromě Kim se o to mají postarat i její sestry Khloé Kardashian (39) a Kylie Jenner (26).

Na galavečeru zůstalo pozadí Kim skryto v obleku, který vypadal, jako by si jej půjčila od svého manžela. Outfit v pánském stylu ji ovšem o přitažlivost nepřipravil. Sako s absencí podprsenky není mezi celebritami žádnou novinkou. Kim jej ovšem nechala rozepnuté, čímž odvážný trend posunula na novou úroveň.

Reklama

Další články

Načítám