Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to, jako byste se omylem ocitli na špičkové soukromé módní přehlídce, kterých Kendall již odchodila tucty. Jenže tady se nejednalo o nic pracovního. To si jen Kendall Jenner (28), mladší sestra ženy s asi největším mediálním vlivem v USA Kim Kardashian (43), vyrazila v centru New Yorku do restaurace.

Na sobě měla velmi krásné šaty metalického vzhledu, které byly odvážné jak svým dekoltem, tak nekonečným rozparkem. Chybělo málo, aby se ty dva vepředu spojily a šaty definitivně rozhalily. Rozparek navíc musela při chůzi každou chvíli prsty usměrnit.

Kendall za sebou má momentálně docela náročný týden. Právě teď třeba dokončila koupi svého nového domu, který ještě nedávno říkal pane jednomu z největších hollywoodských bouřliváků. Proč ho HIV pozitivní herec Charlie Sheen (58) prodával, není jisté, ale mladičká modelka, která patří do stáje Victoria´s Secret, za něj dala bezmála 200 miliónů korun.

V neděli, kdy natáčela svoji návštěvu vinice i degustaci místních produktů pro rodinnou reality show, se zase málem zabila v přímém přenosu. Stalo se to v okamžiku, kdy vinici na mopedu opouštěla. Z ničeho nic přeletěla přes řídítka a své krásné, na milióny dolarů pojištěné tělo vyválela v prachu a štěrku místní cesty, jako by šlo o lacinou hadrovou panenku. Naštěstí se jí, jak se zdá, nic nestalo.

Reklama

Další články

Načítám