Hlavní obsah
Článek

Vysoké kožené kozačky, černá minisukně a průsvitný černý top s minimalistickou černou podprsenkou, která se ani netváří, že by měla prsní dvorce televizní hvězdy zakrýt. Připočítáme-li ještě černé vlasy stažené do culíku a tmavé brýle, vypadala Kourtney Kardashian (44) na své cestě za natáčením posledního dílu oblíbené americké reality show ze života její rodiny, jako kdyby šla na pohřeb.

Ačkoliv s událostmi posledních týdnů by se nebylo čemu divit. Její bývalý partner, s nímž má tři děti, Scott Disick (34)  totiž plní stránky novin svojí bouřlivou romancí s mladičkou dcerou slavného zpěváka Lionela Richieho (68) Sofií (19).

Ale zdání klame. Rušný den to byl pro všechny ženské z rodiny. Čekalo je totiž natáčení vánočního dílu s podtitulem Keeping With The Kardashians Christmas special, kde byla i její matka Kris Jenner (61), pak ta nejslavnější z rodinného klanu, mladší sestra Kim (43), ale i Khloé (39), která je prý momentálně ve třetím měsíci těhotenství.

Chyběla tam Kendall, která byla někde za prací, a i přes své mládí úspěšná podnikatelka Kylie Jenner (26), která je prý také těhotná a poslední dobou dává přednost spoustě svých vlastních projektů. Zajímavé je, že o těhotenství zmíněných sester už se toho spoustu napsalo, ani jedna to dodnes ovšem nepotvrdila. „Zaručená a potvrzující svědectví“ zatím vycházela vždy jen od cizích lidí. Na druhou stranu, speciálně u bulváru dvojnásob platí, že „na každém šprochu je pravdy trochu“.

Reklama

Další články

Načítám